Med privatflyg till barnbarna...

Vilken häftig upplevelse! I fredags blev jag hämtad av min svärson med flyg. Ett litet 4-sitsigt flygplan med Johan vid spakarna. Superhäftigt! Vädret kunde inte ha varit bättre, klarblå himmel, inga moln och nästan vindstilla.



Det är en hel del att ha koll på men ändå inget om man jämför stora plan. Vi flög bl.a över Marieberg som syns på bilden.



Efter ca 1 timme och en upplevelse rikare, landade vi säkert på Bromma flygplats. Dags att parkera i hangaren.



Helgen fortsatte sedan med en massa bus och shopping. Alvin o Julia ville åka bil och helikopter. Vad månne bliva av denna lilla dam som redan som 1-åring rattar bilen helt naturligt :-). Alvin gör som pappa Johan, testar att flyga helikopter.



Väl hemma igen på Lidingö var vi hungriga men det här bordsskicket var Julia ändå ensam om ;-).



På söndagskvällen blev det att sätta sig på tåget för hemresa efter en mysig helg.

Hemma i trädgården blommar det för fullt. Det är så roligt att gå en runda för att se vad som har slagit ut. Aklejan är ny från förra året, likaså den vita Irisen som lyste så fint efter regnet.






Sommar....

Ja då var det äntligen sommar...:-). I dag är det 1 juni och i går var det värmerekord i Örebro, 29 grader varmt.

Här hemma på gården är det liv och rörelse. Mina små kycklingar växer för varje dag och dom far runt i den nya hönsgården som små yrväder. Dom är bara sååååå söta. Jag kan sitta och titta på dom hur länge som helst och dom äter ur min hand. Även mamma Beata tar glatt för sig när jag kommer med mat.

Här har hon tagit med sina små på en promenad i solen. Inte lätt att få med alla på bild när dom far fram som om dom har eld i baken ;-).



Dom har redan fått små "punkfrisyrer"...



Skönt att vila lite även om det bara är små korta stunder...



Inne i nya hönshuset...





I min trädgård händer det mycket nu också. För första gången har min fina Dillpion visat upp sig.



Jag älskar verkligen pioner, dom kommer tidigt på försommaren, dom är ståtliga, underbara i en mängd färger och trivs nästan överallt. Det enda som är synd är att de blommar ganska kort tid, men då har jag tagit en massa kort som kan få mig att njuta av dom ändå. Det är inte utan anledning som jag kallat min blogg för "Pionen" :-)).                                       

RSS 2.0