Veterinärbesök

I dag var Winston på veterinärbesök till Karin Simonsson i Hidinge. Han fick sin 2.a spruta och det gick bra. Jag passade på att fråga henne ang. hans ögon som rinner mer o mer, jag frågade henne också om hans bett, eftersom jag tycker det ser lite lustigt ut. Hon skrev ut en salva till hans ögon och bettet tyckte hon var lite oroväckande så hon ska ringa en annan veterinär och diskutera detta med. Troligtvis måste vi åka in till stan och ta bort ett par tänder. Winston kommer då att bli sövd. Om det inte görs nu så kan han få fel bett när de nya tänderna kommer och då måste man fila ner dom tänderna och rotfylla. Det troliga är att över och underkäken växer olika snabbt och nu har överkäken växt mer på Winston och då låser den hans hörntänder. Han har värsta överbettet nu. Hoppas det rätar till sig bara, annars är det ingen ide att ställa ut honom tyvärr.
Det här kommer antagligen att kosta en hel del och dessvärre täcker inte försäkringen tänderna. Inte kul!!!




Efter veterinären åkte vi till Fjugesta och hämtade ut salvan och när vi kom hem tog vi en lång promenad på 1 timme. Winston var jätteduktig, men ujujuj vad skitig han blev :-). Nu ligger han under bordet och snarkar för fullt.

I morgon ska han få vara hos Eivor hela dagen. Han kommer säker att ha kul och bli lite bortskämd. Tur att man har världens bästa granne. Matte ska åka till stora staden och gå på mässa tillsammans med Mari. Ska bli skönt att göra nåt annat.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0